Underkategorier

 

Klatring og fotturer i Rio de Janeiro

Klatring og vandring i Rio gir en gyllen sjanse til å se byens mest spektakulære panoramautsikter. Det finnes tur- og klatrestier for nybegynnere så vel som mer erfarne klatrere, og det florerer av erfarne instruktører som kan organisere turene for deg. Det eneste som kreves av deg er styrke og utholdenhet, samt litt teknikk på de vanskeligere rutene.

Flotte høyder og utsikter

Klatring og fotturer i Rio har blitt mer og mer populært etter som folk har innsett hvilken fantastisk opplevelse det er. Det finnes mange høydepunkter i Rio, med sine egne unike landskap. De fleste tur- og klatrestier inkluderer vakre, grønne omgivelser. Avhengig av hvor du velger å dra, kan du oppleve byen fra helt nye - og storslåtte - høyder.

Tips

Vinterstid fra mai til september er den mest ideelle tiden å klatre i Rio, ettersom somrene kan være fryktelig varme. Vintrene kan også være rimelig varme, så ta med godt med drikke for ikke å bli dehydrert, samt litt mat. Å ha med en guide er anbefalt -  turgåere uten guide står i fare for å bli ranet.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: