Underkategorier

 

Arpoador - byens beste urbane surfested

Arpoador er egentlig ikke et nabolag, men en liten halvøy mellom Ipanema og Copacabana. Arpoador kan imidlertid by på blant annet god surfing, strand og en park med fin utsikt, så det får omtale her. Det finnes også et par hoteller i området, dersom du er ute etter en fredelig beliggenhet.

Surfing ved Arpoador

Den lille halvøya er kjent som et ypperlig sted å surfe - bølgene her kan bli så høye som 3 meter! For nattsurfing finnes spotlights. Vandrer du ned til Copacabana (cirka 10 minutter), finner du et lite kjøpesenter med blant annet surfeutstyr.

Nyt parken i Arpoador

Vil du nyte sport eller grønne omgivelser, kan du gå til Parque Garota de Ipanema ("Jenta fra Ipanema"-parken). Du kan stå på rulleskøyter på rulleskøytebanene, sykle på sykkelstiene, eller bare vandre gjennom den fine naturen. For barna finnes en lekeplass, og det er tillatt å ha med kjæledyr. Iblant holdes konserter og danseforestillinger i parken.

Uvanlig utsikt

Utsikten fra Arpoador er vidunderlig, siden du får se både Copacabana og Leme på den ene siden og Ipanema og Leblon på den andre. Spesielt ved solnedgang er det så vakkert at mange stopper for å se.

Verdenskjente bydeler på hver side

Størsteparten av det Arpoador har å by på er nevnt her, men glem ikke at det finnes masser av ting å se og gjøre i Copacabana og Ipanema som ligger på hver sin side av Arpoador!

Adkomst

Både fra Copacabana og Ipanema er det fort gjort å gå til Arpoador. Det finnes også en metro-stasjon kalt Cantagalo cirka 20 minutter unna (til fots), eller du kan ta bussen til Posto 6.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: