Hoteller i Leblon

Leblon er først og fremst et boligområde og har derfor ikke så mange hoteller. Mange av de som finnes er imidlertid perfekte som en «base» i Leblon, da de fleste ligger innen gangavstand til restauranter, butikker og stranden.

Promenade Palladium ligger svært nær stranden og flere restauranter. Rommene er i grei til stor størrelse, behagelig innredet, og stille. De fleste rommene har balkong. Hotellet tilbyr bufféfrokost som i skrivende stund er inkludert i prisen. Det finnes et svømmebasseng, samt helsestudio. Betjeningen snakker engelsk, og blir omtalt som hjelpsom.

Book dette hotellet.

 

Hotel Marina Palace ligger i gangavstand til Leblons restauranter, shoppingmuligheter og strand. I skrivende stund er noen av rommene nylig renoverte. Rommene er i grei størrelse, og mange av dem har nydelig utsikt til stranden. Hotellet har en restaurant, bar og helsestudio, så vel som takterrasse med basseng og bar. Staben her er stort sett hyggelig og profesjonell.

Book dette hotellet.

 

Marina All Suites har glimrende beliggenhet med butikker og restauranter innen gangavstand. Rommene er lyse, komfortable og forholdsvis moderne, og du kan be om et rom med kjøkkenkrok. Hotellet har en restaurant, samt basseng på takterrassen. I tillegg finnes et helsestudio. Du får hyggelig service på engelsk her.

Book dette hotellet.

 

Ritz Plaza Hotel ligger nær stranden. Hotellet passer for den som søker rom med litt særpreg, svømmebasseng og helsestudio, i tillegg til ypperlig beliggenhet med restauranter og shoppingmuligheter innen gangavstand. Gjestene har hatt varierende erfaringer med staben, men engelsktalende er de i det minste.

Book dette hotellet.