Hoteller i Flamengo

Hoteller i Flamengo er generelt billigere enn hoteller i populære områder som Copacabana og Ipanema. Det finnes imidlertid ikke så mange hoteller i nabolaget, og standarden er jevnt over lavere enn i mer turistorienterte nabolag.

Hotel Regina ligger i nærheten av metro-stasjonen Catete, restauranter, kafeer og mer. Rommene er generelt godt vedlikeholdt, service går for å være god og frokosten for å være glimrende. Mye valuta for pengene. Copacabana og Centro ligger henholdsvis 10 og 5 minutter unna med metro.

Book dette hotellet.

 

Elegance Hotel har rimelig og rene rom i et område som går for å være trygt. Busser, en metro-stasjon og Flamengo-parken finnes rett i nærheten. Hotellet får skryt for god frokost. Det finnes et helsestudio og en buffetrestaurant.

Book dette hotellet.

 

Hotel Novo Mundo er et stort hotell som har fått litt blandede tilbakemeldinger på service og fasiliteter. Beliggenheten er imidlertid god med en metro-stasjon noen minutter unna. Rommene er litt utdaterte, men har grei standard. Hotellet har en buffetrestaurant og helsestudio. Frokost er gratis. Ålreite priser.

Book dette hotellet.