Underkategorier

 

Restauranter i Barra da Tijuca

Restauranter i Barra er det gjerne langt mellom, da en stor del av dem ligger i kjøpesentrene. 

Barra Grill byr på forskjellig grillmat, så vel som salat og sjømat. Restauranten er kanskje mest kjent for sin buffet, hvor du betaler fast pris for å spise så mye du vil. Gjestene skryter av oppmerksomme servitører, og prisene er middels til høye. Det finnes et lekeområde for barn. Du finner Barra Grill i Avenida Ministro Ivan Lins 314

Chacara Tropical Gourmet Tropical ligger bortgjemt blant tropiske planter, blomster og trær i Garden Center. Den romslige restauranten byr på internasjonale retter med brasiliansk og portugisisk "twist", samt en omfattende vinliste. Stemningen er lun og tropisk, med rustikke tremøbler. Her finnes også en suvenirbutikk som selger autentisk håndverk. Chacara Tropical holder til i Avenida Dom Rosalvo da Costa Rego 420.

Gabbiano Ristorante ligger i kjøpesenteret Barra Garden. Restaurantens uteplass er stille, rolig og omringet av trær, mens inne er det romslig og dekorert med malerier. Du finner velsmakende kjøttretter og sjømatretter, samt en glimrende vinliste - med tilsvarende pris. Gabbiano Ristorante ligger i Avenida das Americas 3255.

In House Cafe Bistro har en avslappet, men stilig atmosfære. Her finner du en salig blanding av brasiliansk og italiensk matlaging. Hvis du heller vil ha drinker, finnes det lune sofaer i bistroens barområde. In House Cafe Bistro finner du i Avenida das Americas 7777.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: