Underkategorier

 

Aktiviteter i Centro

Kolonitid i moderne Rio

Rett i nærheten av Paco Imperial ligger Arco do Teles, en hvelving som leder inn mot en smal brosteinsgate. Langs gaten står fargerike, gamle kolonihus. Området er en liten, sjarmerende bit av Rios kolonitid, midt i byens kommersielle sentrum! Om kvelden forvandles hovedgaten ved Arco do Teles, Travessa do Comércio, til et utendørs pub-område som besøkes av studenter og folk som er ferdige på jobb.

La Belle Époque

Torget Cinelândia ligger i midten av en serie med bygninger inspirert av "den skjønne tiden" i Frankrike, som Theatro Municipal, nasjonalbiblioteket, Palácio Pedro Ernesto, og høyesterettsbygget. I nærheten ligger Museu Nacional de Belas Artes. Å spasere rundt på Cinelândia er som å spasere 100 år tilbake i tid!

Sahara-markedet

Ved Uruguaiana Station ligger et enormt loppemarked kalt Saara (Sahara) med over 1200 boder og butikker. Markedet er et slikt man drar til mest for opplevelsens skyld - det selges en mengde glitrete, skinnende, spennende materialer og gjenstander her, så vel som mobiler og elektroniske duppeditter, snacks, og kjøleskapsmagneter.

Tradisjonelle toalettsaker

Granado åpnet i 1870, og bygger på lange tradisjoner med å bruke ekstrakter fra selvdyrkede blomster og planter. Det var en portugisisk forretningsmann som grunnla bedriften, som nå eies av en engelskmann. Betjeningen sies å være vennlig og hjelpsom, og sender deg gjerne i retning av nye og spennende - og eksklusive - produkter. Du finner Granado i nærheten av Uruguaiana Station, i Rua Primeiro de Marco 14/16.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: