Hoteller i Centro

Hotellene i Centro gjenspeiler at Centro er Rios businessdistrikt. Mange av dem vil kanskje være rimeligere enn de turistfylte hotellene på Copacabana og Ipanema, med underholdningsmuligheter og design i samsvar med prisen. Heldigvis kan man utforske resten av byen via metro-stasjoner, busser og taxier.

Windsor Asturias Hotel ligger ved det sjarmerende torget Cinelandia, nær attraksjoner som Theatro Municipal og Museu de Belas Artes. Det finnes en metro-stasjon i nærheten. Rommene er enkle og komfortable. Fasiliteter inkluderer svømmebasseng, restaurant, bar, og helsestudio. Betjeningen omtales som vennlig og stort sett engelskspråklig.

Book dette hotellet.

Windsor Guanabara Hotel blir hyppig besøkt av forretningsfolk. Rommene er rene, enkle og stille, til tross for den sentrale beliggenheten. En metro-stasjon er rett i nærheten, men det kan være lurt å ta taxi om kvelden. Hotellets restaurant serverer frokost, middag og lunsj. På takterrassen finnes en bar og et basseng. Hotellet får skryt for god service.

Book dette hotellet.

Hotel Novotel Rio de Janeiro Santos Dumont ligger cirka 20 minutter unna stranden i Ipanema. Hotellet ligger i et stille område, til tross for at det ligger en flyplass rett i nærheten. Rom med utsikt til rullebanen anbefales. Middag og frokost får du på hotellets restaurant - frokosten omtales som strålende. Du får som regel effektiv og god service her. 

Book dette hotellet.

Hotel Sao Francisco passer godt for forretningsreiser, da det ligger litt unna turist- og strandområdene. Det ligger en metro-stasjon i nærheten, men det tryggeste er å ta seg rundt med taxi. Rommene er enkle, men rene. Hotellet har takterrasse med basseng, helsestudio, og restaurant. Hotellbetjeningen snakker stort sett engelsk.

Book dette hotellet.