Hoteller i Lapa

Vil du bo nær Rios livligste natteliv til en rimelig penge, er Lapa stedet. Standarden følger selvfølgelig prisen.

Hotel Villa Rica Rio de Janeiro er et forholdsvis rimelig hotell sentralt i byen, cirka 2 minutter unna flyplassen Santos Dumont og rett i nærheten av metro-stasjonen Glória. Rommene er enkle i stil, og har klimaanlegg. Det finnes en bufférestaurant på hotellet, og du har mulighet til å få servert frokost på rommet (mot et pristillegg). Kjæledyr er tillatt.

Book dette hotellet.

 

Hotel Pouso Real har enkle rom til greie priser. Ikke forvent moderne design, men du får frisk frokost hver dag, rommene har kabel-TV og klimaanlegg, og hotellet ligger innen gangavstand til barer, restauranter, og strender.

Book dette hotellet.

 

Arcos Rio Palace Hotel ligger i et travelt område nær samtidskunstmuseet og Teatro Municipal. Rommene har blant annet klimaanlegg og TV. Noen av dem har også badstue, balkong og badekar. Hotellet har bar med panoramautsikt, kafé og restaurant. I tillegg kan hotellet skilte med basseng, badstue og kontorsenter. Ålreite priser, jevnt over høflig stab.

Book dette hotellet.

 

Rio's Nice Hotel har fått varierende omtale når det gjelder det meste, men fungerer fint som budsjetthotell. Hotellet ligger en kjapp spasertur unna Lapa, nær restauranter, barer og butikker. Rommene har minibar og kjøleskap, samt gratis internett (med kabel) og klimaanlegg. Det finnes et svømmebasseng, badstue og bar, og frokost er inkludert i romprisen. Stranden i Flamengo ligger en 5-minutters biltur unna.

Book dette hotellet.