Underkategorier

 

Aktiviteter i Ipanema

Aktiviteter i Ipanema foregår naturligvis ofte på stranden, men også lenger innenlands finnes interessante ting å gjøre. Er strandlivet heller noe for deg, kan du lese mer om strandlivet i Ipanema her.

Shopping, mat og drikke

Visconde de Pirajá er fullt av barer, restauranter og noen av Rios beste designerforretninger, så vel som nattklubber, helsestudioer og skjønnhetssalonger, med mer. Det er et godt sted å begynne en shoppingtur i Ipanema, med andre ord.

Rua Garcia D'Avila krever nok en tykk lommebok. Her finnes designermøbler, -mote og -gullsmeder, samt eksklusive merker som Louis Vuitton og Mont Blanc.

Baren som fødte bossa nova

I gaten Rua de Vinicius de Moraes finner du Bar Garota de Ipanema, der Tom Jobim og Vinicius de Moraes visstnok skrev den verdenskjente sangen om jenta fra Ipanema. Baren het opprinnelig Villoso, men byttet navn i kjølvannet av sangens suksess. I den samme gaten, som siden ble oppkalt etter Vinicius de Moraes, finnes barer, butikker og spiserier.

Trivelig møtested for store og små

Praca da Paz er et møtested for små barn og de som passer på dem, enten det er barnepassere, søsken eller foreldre. Det er imidlertid ikke bare barn som kommer hit, men alle som kan nyte grønne plener, en liten dam med ender og utallige statuer - for ikke å snakke om flotte restauranter, nattklubber og shoppingmuligheter.

Marked med eksotisk frukt med mer

Ipanema Farmer's Market er et lite marked som holdes på Praca Nossa Senhora da Paz (se ovenfor). Markedet holdes kun på fredager, og byr på eksotiske friske frukter i tillegg til smaksprøver, kokosvann, og fersk fisk og kjøtt. Prisene raser nedover ved markedets slutt, spesielt for moden frukt!

Hippiemarkedet

The Hippie Fair heter egentlig Feira de Artezanato de Ipanema, men har beholdt sitt 70-tallskallenavn. Her finner du blant annet typisk brasiliansk mat, håndlaget kunst, og brasilianske musikkinstrumenter. Dersom du vil ha autentiske suvenirer, er dette et glimrende sted å dra til.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: