Underkategorier

 

Severdigheter i Ipanema

Galeria Ipanema har i mange år jobbet med kjente brasilianske kunstnere som Di Cavalcanti, Volpi, Portinari og Ibere Camargo. Kunstgalleriet ligger i et hvitt hus nær stranden. Du finner Galeria Ipanema i Rua Anibal de Mendonca 27.

Galeria Box 4 er et glimrende sted å se brasiliansk samtidskunst. Galeria Box 4 ligger i Rua Teixeira de Melo 53.

Samtidskunst i kunstelsker Laura Alvims hus

Casa de Cultura Laura Alvim er resultatet av kunstelskeren Laura Alvims drøm. Det var hun som eide denne eiendommen, før hun donerte den bort til staten. Kultursenteret rommer nå tre kinoskjermer og teatre, i tillegg til en utstillingshall med diverse samtidsforestillinger. Husets museum viser gjenstander som tilhørte Laura, faren hennes, og bestefaren hennes. Det finnes også en kafe. Casa de Cultura Laura Alvim finner du i Avenida Vieira Souto 176.

Smykker og fine edelstener

Museu H. Stern tilbyr gratis transport fra hotellet ditt til museet. Inne i museet kan du lære om prosessen med å behandle edelsteiner, en virksomhet Hans Stern har drevet med siden 1945. Etter du er ferdig med utstillingen blir du møtt av en salgsperson, men ikke føl deg obligert til å kjøpe noe – det er helt greit å si nei. Det finnes imidlertid ganske flotte gjenstander der! Museu H. Stern finner du i Rua Garcia D'Avila 113.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: