Hoteller i Ipanema

Hotel Praia Ipanema ble nylig renovert med store, moderne rom. Slikt er ingen selvfølge i Rio de Janeiro. På takterrassen finnes et basseng, og herfra er det flott utsikt over Ipanema. Variert frokostbuffé, samt internasjonale retter til lunsj og middag får du på hotellets restaurant. Hotellet har badstue.

Book dette hotellet.

 

Mar Ipanema får skryt for sin flotte beliggenhet nær Ipanema-stranden og Rodrigo de Freitas-innsjøen. Rommene er komfortable, og enkelt, men smakfullt innredet. På taket finnes en bar med utsikt til Kristusstatuen. Hotellets restaurant tilbyr frokost på buffet, samt lunsj og middag. Her får du god service og mye valuta for pengene. De hotellansatte snakker engelsk.

Book dette hotellet.

 

Det beste med Promenade Visconti er kanskje beliggenheten. Hotellet ligger rett ved stranden, med restauranter, barer og en metro-stasjon innen gangavstand. Rommene er enkelt og behagelig innredet. Hotellet tilbyr en variert frokost, og har innendørs svømmebasseng, boblebad, badstue, og helsestudio. Betjeningen snakker stort sett engelsk, og omtales som svært vennlig og hjelpsom.

Book dette hotellet.

 

Everest Rio Hotel ligger nær stranden i både Copacabana og Ipanema, så vel som fine forretninger, restauranter og hippiemarkedet. Rommene er rene og har grei størrelse, i enkel og komfortabel stil. Frokosten serveres på takterrassen, til nydelig utsikt. På terrassen finnes også et basseng.

Book dette hotellet.