Hoteller i Botafogo

Botafogo er ikke like turistorientert som eksempelvis Copacabana og Ipanema, og hotellene har derfor ikke like høy standard. Her er imidlertid noen forslag til hoteller med god til grei standard.

Mercure Rio de Janeiro Botafogo Mourisco er et moderne, rent og forholdsvis rimelig hotell med nydelig utsikt mot Corcovado og Kristusstatuen. Fasiliteter inkluderer en restaurant, basseng og et helsestudio, og i nærheten finnes restauranter og shoppingmuligheter. Engelskspråklig og serviceinnstilt betjening.

Book dette hotellet.

Argentina Hotel ligger i en noe gammel bygning med restauranter, dagligvarebutikker og transportmuligheter innen gangavstand. Greie priser. Betjeningen omtales som flott, om ikke så flink i engelsk. Rommene er enkle og komfortable. Flyplassen Santos Dumont ligger rett i nærheten. Det finnes en restaurant på hotellet.

Book dette hotellet.

Golden Park Hotel har fått litt forskjellige tilbakemeldinger, men omtales jevnt over som et greit hotell med fin beliggenhet. En metro-stasjon ligger i nærheten. Det finnes et svømmebasseng og en restaurant på hotellet. Rommene har helt enkel standard.

Book dette hotellet.