Underkategorier

 

Restauranter i Botafogo

Refeitorio Organico er ikke spesielt eksklusivt, men til gjengjeld serverer de glimrende veganske retter. Her finner du sushi, miniburgere, kebab, salater, supper og desserter, med mer! Restauranten er en av få som tilbyr vegansk rodizio, stående buffet som gjestene kan forsyne seg av til de segner. I første etasje kan du bestille fra menyen. Refeitorio Organico ligger i Rua Dezenove de Fevereiro 120.

EntreTapas er en spansk restaurant som får skryt for god service, behagelig stemning og utsøkt tapas. Restauranten ligger i et sjarmerende, gammelt hus, med trendy inventar og uteplass med servering. Prisene er middels til høye. Du finner EntreTapas i Rua Conde de Iraja 115.

Miam Miam har antikke retromøbler og serverer rimelig gourmetmat, som kanskje veier opp for at restauranten er litt avsidesliggende. Betjeningen går for å være vennlig og profesjonell, stemningen herlig, og vinen perfekt. Miam Miam finner du i Rua General Goes Monteiro 34.

Oui Oui er i slekt med Miam Miam, og har små porsjoner med smakfulle, innovative retter. Tanken er visstnok "trøstemat i tapasstørrelse". De får skryt for god service.  Oui Oui ligger i Rua Conde de Iraja 85.

Iraja Gastro er en italiensk restaurant som ligger rett ved Oui Oui. Servicen blir omtalt som svært god, prisene som rimelige, og maten som fantastisk. Du finner Iraja Gastro i Rua Conde de Iraja 109.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: