Underkategorier

 

Aktiviteter i Botafogo

Aktiviteter i Botafogo er ikke blant de mest kjente i Rio, men takket være metro-stasjonen kommer du deg fort frem til kjente ting å gjøre også. Har du derimot litt tid å bruke i Botafogo, finnes det gode shoppingmuligheter og flotte naturopplevelser. 

Shopping i Botafogo

Rio Sul er et stort shoppingsenter med butikker i alle priser. Noen butikker selger eksklusive håndlagde smykker og skreddersydd badetøy, mens i andre får du kjøpt vesker og ryggsekker, så vel som bikinier og kameraer - mulighetene er mange. Mat og drikke finnes i mathallene, og det finnes i tillegg en kino med flere saler som viser de nyeste filmene. 

Botafogo Praia Shopping

Du finner klær designet av brasilianske og internasjonale designere i Botafogo Praia Shopping. I tredje etasje holder de mest eksklusive designerforretningene til. Kjøpesenteret har også en kino med 3D-skjerm, samt restauranter i toppetasjen. Panoramautsikten over Botafogo-stranden er flott!

Botafogo Bay/Botafogo Beach

Stranden i Botafogo er en del av Guanabara-bukta. Det er en forholdsvis liten strand med nydelig utsikt. Du kan se båter i det blå havet, og overfor stranden står Sukkertoppen med sin karakteristiske form. 

Spesielt om morgenen og kvelden sies Botafogo Bay å være et fantastisk skue. Vil du se stranden fra oven, kan du dra opp til en av takrestaurantene i Botafogo Praia Shopping (se over). Om kvelden lyser gatelyktene opp trær, planter og hvit sand - et flott syn. 

Det er generelt frarådet å svømme i vannet, ettersom det samler seg en del søppel i bukta.

Nyt parklivet

Flamengo-parken ligger ikke så langt unna Botafogo. Du kan lese mer om den her.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: