Underkategorier

 

Aktiviteter i Copacabana

Billig sjømat ved stranden

Fishermen's Corner er fiskernes hjørne på stranden. Fisking er ikke lenger den viktigste næringsveien på Copacabana, så å se dem jobbe med fiskenettene sine er et lite innblikk i gamle tradisjoner. Her kan du få kjøpt billig sjømat.

Avslappende småbyidyll

Bairro Peixoto er i grunn ikke så spennende, og det er hele appellen. Dette rolige lille nabolaget midt i travle Copacabana rommer omkring 9000 mennesker, men også markeder på onsdager og lørdager, et shoppingsenter, og bygninger så lave som 4 meter. Det er ikke uvanlig å se aper i trærne her. Dette er et avslappende sted å spasere gjennom hvis energinivået blir for høyt i resten av området.

Shopping

Copacabana er fullt av butikker. Ved Rua Santa Clara og den lange strandpromenaden Avenida Copacabana finner du store fabrikkutsalg, og det ligger også butikker spredt rundt i hovedgatene. Det finnes antikvitetssjapper og kunstgallerier, samt smykke- og suvenirbutikker på kjøpesenteret Casino Atlântico.

Spa på ikonisk hotell

I 2007 åpnet ikoniske Copacabana Hotel en spa-avdeling. Spabehandlinger, massasjer, helsestudio og badstuer er noe av det du kan slappe av med her. Copacabana Spa finner du i Avenida Atlantica 1702.

Strandliv

Det finnes nok å gjøre på Copacabana-stranden også, som du kan lese mer om her.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: