Hotell Copacabana

Hoteller i Copacabana er generelt ganske eksklusive, takket være de store strømmene med turister som Copacabana tiltrekker seg året rundt. Skal du ha topp service, flotte rom og god beliggenhet, skrus prisen naturligvis opp.

Belmond Copacabana Palace er et luksuriøst, nær legendarisk 5-stjerners hotell på Avenida Atlantica, strandpromenaden i Copacabana. Rommene er lyse og elegant innredet med antikke engelske møbler. Det finnes et basseng og to restauranter. Høy standard, god service, og engelskspråklig betjening. Mange vil kalle frokosten fantastisk!

Book dette hotellet.

Miramar Hotel by Windsor får først og fremst skryt for ypperlig service. Du får i tillegg rom med luksuriøs standard, og glimrende beliggenhet ved stranden. Det finnes en bassengbar på toppen av bygningen, samt en restaurant med smakfulle retter. Betjeningen snakker engelsk.

Book dette hotellet.

Sofitel Rio de Janeiro Copacabana er et 5-stjerners hotell som jevnt over har førsteklasses service, og store, luksuriøse rom med myke senger. Hotellet ligger ved enden av stranden, med utsikt over hele bukten. Det finnes en restaurant, bar, svømmebasseng og helsestudio. Dyr er tillatt.

Book dette hotellet.

Windsor Atlantica Hotel ligger sentralt ved stranden, med flere bussholdeplasser i nærheten. Frokosten på hotellets restaurant går for å være nydelig, og utsikten fra takterrassen er nydelig. Andre fasiliteter inkluderer svømmebasseng, helsestudio, og bar.

Book dette hotellet.

JW Marriott Hotel Rio de Janeiro ligger sentralt i nærheten av stranden og en metro-stasjon. Betjeningen blir omtalt som vennlig og stort sett engelsktalende. Rommene er komfortable, i grei størrelse. På takterrassen finnes et basseng, og hotellets restaurant serverer visstnok en glimrende frokost. Hotellet har bar og helsestudio.

Book dette hotellet.