Underkategorier

 

Restauranter i Copacabana

Churrascaria Carretao er en klassisk brasiliansk grillrestaurant. Grillet kjøtt er selvfølgelig deres spesialitet, men de har også salater og sushi. Lommebokvennlige priser. Du finner Churrascaria Carretao i Rua Visconde de Piraja 112.

Le Pre Catelan er et av Copacabanas finere alternativer, med en flott utsikt over stranden. Denne franske restauranten har en helt unik "tasting menu" med ingredienser fra Amazonas: blant annet fisk, urter og frukt. Det er allikevel bare en del av menyen, som også inkluderer franske retter. Restauranten får komplimenter for god service. Du finner Le Pre Catelan i Avenida Atlantica 4240.

Don Camillo er en italiensk restaurant ved Avenida Atlantica. Her finnes pizza, pasta og visstnok enestående desserter. Vennlig og profesjonell service. Don Camillo ligger i Avenida Atlantica 3056.

Hotel Cipriani Restaurant er en avslappet, men elegant restaurant. Måltidene her går for å være fantastisk velsmakende, og servicen enestående. Hotel Cipriani Restaurant finner du i Avenida Atlantica 1702.

Pergula er en del av ekslusive Copacabana Palace Hotel, som synes på de sofistikerte, men avslappede omgivelsene. Du finner blant annet pastaretter og sushi her, i tillegg til typiske brasilianske retter som feijoada. Pergula ligger i første etasje av Copacabana Palace Hotel, i Avenida Atlantica 1702.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: